Sisältöbrändi

Sisältöbrändi koukuttaa

Sisältöbrändi ajattelee ja toimii kuten mediatalo. Kaikki tekeminen pohjautuu sisältöstrategiaan. Sisältöbrändi tuottaa ja julkaisee sisältöjä sen perusteella, mitä asiakkaat haluavat lukea ja katsoa, eikä alleviivaa yrityksen omia argumentteja. Sisältöbrändi rakentaa uskollista asiakaskuntaa ja pitkäjänteistä liiketoimintaa kutsuvalla sisällöllä. Menestynyt sisältöbrändi sitouttaa, inspiroi ja opastaa tavalla, joka saa asiakkaan haluamaan lisää.

Sisältöbrändi syntyy organisaation siiloja repimällä. Markkinoinnin, viestinnän, myynnin ja liiketoimintojen on pelattava samaan maaliin. Tulevaisuuden sisältöbrändit luovat sisällöilleen oman median. Menestyneimmät sisältöbrändit eivät rakenna yleisöjään ensisijaisesti sosiaaliseen mediaan.

Autamme sisältöbrändin rakentamisessa, organisaatioiden prosessien ja vaatimusten määrittelyssä sekä uusien roolien, työnkuvien ja vastuiden kuvauksessa. Suunnittelemme konsepteja, jotka koukuttavat kohderyhmiäsi. Tarvittaessa toteutamme sinulle koko brändin identiteetin uudistuksen.

Jatkuvalla sisällöntuotannolla sitoutamme asiakasta ja kasvatamme myyntiä.

Tuotamme artikkelit, uutiskirjeet, kutsut, yritysesittelyt, valokuvat, videot ja kuvitukset. Toteutamme myös kompaktit verkkosivustot ja sosiaalisen median kampanjat.

Kuinka voimme auttaa?

Saisiko olla muuta?

Sisältöstrategia
Startup-strategia